Akademije

Katalog akademija

Mnogi od Vas razmišljaju o sticanju Microsoft, CISCO, ADOBE ili drugih certifikata u cilju pronalaska (boljeg) radnog mjesta. Na postizanje cilja Vas motiviše sve što ćete moći steći sa prednostima boljeg radnog mjesta. Ali kako najlakše, najbrže i najjednostavnije doći do cilja? Naše akademije omogućuju Vam da uz najmanje vremena za pripremu, te uz vrhunske materijale, mentore i garanciju edukacije dođete do svojeg cilja i postanete certificirani sručnjak.

Svi navedeni edukacijski programi temelje se na originalnim seminarima vendora (Microsoft, Adobe, CISCO), a ovisno o programu, u paket su uključene konsultacije za pripremu za certifikaciju, certifikacijski ispiti u VUE ispitnom centru, hands-on labovi sa simulacijama realnih problema i zadataka.

Naučićete kako dizajnirati i graditi web stranice učenjem principa Web dizajna, HTML-a i CSS-a koje se aktivno koriste u procesu razvoja.

Savladajte sve aspekte grafičkog dizajna i postanite profesionalac u tipografiji, crtanju, fotografiji, kreiranju logotipa i još mnogo toga.

Saznajte kako vam MOS certifikat može pomoći kako biste demonstrirali svoje tehničke vještine i unaprijedili svoju karijeru.

ECDL Base je međunarodno priznat certifikat koji se odnosi na poznavanje osnovnih znanja iz oblasti računara i informatike.

ECDL Standard program naprednog poznavanja korištenja osobnog računara, namjenjen onima koji žele da polažu ecdl standard.

Ova akademija vas obučava za razvoj i primjenu savremenih web aplikacija. Kvalifikuje vas za poziciju web developera ili web administratora.

Ova akademija vas obučava za instalaciju, održavanje i konfigurisanje baza. Kvalifikuje vas za poziciju administratora baze podataka.

Ova akademija vas obučava za profesionalni rad u bazama podataka, kako lokalno tako i u cloud-u. Kvalifikuje vas za poziciju developera baze podataka.

MCSA: Certifikacija razvoja poslovne inteligencije SQL 2016 kvalifikuje vas za poziciju BI programera i implementiranje BI rešenja.

Akademija Windows Server 2016 je idealna za smanjivanje IT troškova. Kvalifikuje vas za poziciju Sistem administratora.

Dokažite stručnost u konfiguraciji i održavanju Windows 10 operativnog sistema. Certifikat vas kvalifikuje za poziciju Specijaliste za podršku.

CCNA Akademija je program obrazovanja koji polaznicima daje znanja i vještine potrebne za dizajniranje i održavanje računarskih mreža.