ECDL - Standard Akademija

ECDL (European Computer Driving Licence), odnosno u bukvalnom prevodu evropska kompjuterska vozačka dozvola je zapravo svojevrstan prikaz poznavanja rada na računaru, za koji polaznici ECDL kurseva dobijaju validne certififkate od ovlašćenog test centra, čime poslodavcu bilo u kojoj zemlji Evrope, jasno stavlja do znanja koliko je zapravo njegovo znanje kada je rad na računaru u pitanju. Van granica Evrope pandan ECDL - u je ICDL (International Computer Driving Licence).

course

Čuli ste za ECDL diplomu, želite steći uslove za nju, no ne znate kako započeti. Upravo smo za Vas osmislili program obrazovanja koji obuhvaća sve module koji su Vam potrebni kako biste stekli ECDL Standardni certifikat. Vaše je samo da upišete edukaciju, a ovaj novo osmišljeni program će Vam omogućiti da budete potpuno pripremljeni za polaganje ECDL ispita. Osim što čete na kraju steći ECDL Standardni certifikat imat ćete iznimno puno znanja iz područja izrade i obrade teksta (MS Word) tabličnih kalkulatora (MS Excel) izrade prezentacija (MS PowerPoint) izrade baza podataka (Access).

Vjerujemo da ćete upravo kroz ovako osmišljen program na najjednostavniji način doći do ECDL certifikata. Cilj je osposobiti polaznike da samostalno unose i obrađuju tekst, izrađuju tablične kalkulacije, služe se Internetom, izrađuju i dizajniraju baze podataka, te izrađuju prezentacije.

Polaznik mora položiti 4 osnovna modula plus tri modula po izboru.


Međunarodno priznati certifikat ECDL - European Computer Driving Licence

Prilikom upisa, polaznik dobija ECDL Index i sedam izlaska po jedan za svaki modul.

Certifikatom za ECDL Standardni program kandidati dokazuju da su organizirani, uspješni i produktivniji, sposobni iskoristiti puni potencijal aplikacije te stručnjaci u proizvodnji kvalitetnih i atraktivnih dokumenata.

Svi ECDL testovi se polažu u Akademika testnom centru. Za informacije o rasporedu i pijavi ispita posjetite kontakt sekciju.

ECDL akademija je namenjen korisnicima koji imaju potrebu da efikasnije koriste Word, Excel, Access, PowerPoint i Outlook. Kurs je namenjen svima koji žele da se pripreme za ECDL Standardnu certifikaciju .

Obuka je namenjena za pocetnike, i svima onima koji se tek žele upustiti u svijet informatike.