MCSA SQL database development akademija

Potvrdite svoje vještine u izgradnji i implementaciji baza podataka u organizacijama sticanjem Microsoft certifikata MCSA: Database Development SQL 2016.

course

MCSA SQL Server je inicijalni certifikat koji bi trebao imati svatko tko želi osigurati radno mjesto IT stručnjaka u području baza podataka.

MCSA certifikati na području SQL Servera, baš kao i drugi pripadnici MCSA obitelji certifikacije, usko su vezani za verziju na kojoj je vlasnik certifikata dokazao svoju stručnost i vještine. Znanja i vještine nužne za stiecanje MCSA certifikata obuhvaćaju znanja pisanja upita, administracije baza podataka, te manipulaciju podacima.

Pojedini seminari unutar programa MCSA SQL database development akademije pripremaju polaznike za polaganje Microsoft ispita te podižu razinu njihove stručnosti kroz brojne praktične primjere i probleme iz prakse. Vrijednost MOC edukacije leži podjednako u službenim nastavnim materijalima koje razvijaju brojni Microsoft stručnjaci, kao i u profesionalnosti i praktičnom iskustvu Microsoft Certificiranih Trenera koji izvode program.

Prema vjerovanju brojnih stručnjaka koji rade na Microsoft platformi, MOC je najbolji sustav modularne IT edukacije koji je danas dostupan na tržištu.


Ova akademija uključuje sve vaučere za ispite koji su potrebni za Certifikaciju.

Pripremamo vas za ova dva ispita:

  • 70-761: Querying Data with Transact-SQL
  • 70-762: Developing SQL Databases


Svi kandidati koji uspješno završe program MCSA Akademije ostvaru jedan besplatan izlazak na ispit. Certifikacijski ispit je potvrda o uspješnom savladavanju mrežnih tehnologija obuhvaćenih MCSA programom. Ispit se polaze u VUE testnom centru, koji se nalazi u našim prostorijama.

Kurs je namenjen administratorima baze podataka, programerim baza podataka i stručnjacima za poslovnu inteligenciju, kao i SQL korisnicima koji nisu nužno bazirani na bazama podataka, kao što su pisanje izvještaja, poslovni analitičari i developeri aplikacija za klijente.

Studenti bi trebali da imaju radno znanje o relacionim bazama podataka i osnovnim znanjima o operativnom sistemu Microsoft Windows i njegovoj osnovnoj funkcionalnosti.