MCSA Web Applications akademija

Zaradite certifikat za programera i izgradite svoju profesionalnu karijeru MCSA Web Applications Developera.

course

Kako najlakše, najbrže i najjednostavnije doći do cilja u sticanju vještina potrebnih za MCSA Web Applications Developera? Naša akademija omogućuje vam da uz najmanje vremena za pripremu, te uz vrhunske materijale, mentore i garanciju edukacije dođete do svojeg cilja i postanete certificirani Microsoft sručnjak.

Pojedini seminari unutar programa MCSA Web Applications akademije pripremaju polaznike za polaganje Microsoft ispita te podižu razinu njihove stručnosti kroz brojne praktične primjere i probleme iz prakse. Vrijednost MOC edukacije leži podjednako u službenim nastavnim materijalima koje razvijaju brojni Microsoft stručnjaci, kao i u profesionalnosti i praktičnom iskustvu Microsoft Certificiranih Trenera koji izvode program.

Prema vjerovanju brojnih stručnjaka koji rade na Microsoft platformi, MOC je najbolji sustav modularne IT edukacije koji je danas dostupan na tržištu.

MCSA: Web Applications certifikat vas kvalifikuje za poziciju web developera ili web administratora.

Ova akademija uključuje sve vaučere za ispite koji su potrebni za Certifikaciju.

Pripremamo vas za ova dva ispita:

  • 70-480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
  • 70-486: Developing ASP.NET MVC Web Applications


Svi kandidati koji uspješno završe program MCSA Akademije ostvaru jedan besplatan izlazak na ispit. Certifikacijski ispit je potvrda o uspješnom savladavanju mrežnih tehnologija obuhvaćenih MCSA programom. Ispit se polaze u VUE testnom centru, koji se nalazi u našim prostorijama.

Programeri koji imaju najmanje šest meseci profesionalnog iskustva i koji su zainteresovani za razvoj aplikacija koristeći HTML5 sa JavaScript i CSS3. Programeri koji su zainteresovani za razvijanje naprednih web aplikacija i žele da se sveobuhvatno upravlja HTML-om, kao i da nauče da kreiraju web stranice, pristup podacima i logiku aplikacije.

Razumevanje osnovne strukture HTML dokumenta, poznavanje običnih stilskih HTML elementa koji koriste CSS. Iskustvo u razvoju web aplikacija koristeći Microsoft Visual Studio i Microsoft ASP.NET