MCSA Windows server 2016 akademija

Certificirajte se i izgradite svoju profesionalnu karijeru

course

Kako najlakše, najbrže i najjednostavnije doći do cilja u sticanju vještina potrebnih za MCSA Server? Naša akademija omogućuje vam da uz najmanje vremena za pripremu, te uz vrhunske materijale, mentore i garanciju edukacije dođete do svojeg cilja i postanete certificirani Microsoft sručnjak.

MCSA Windows Server 2016 osigurava polaznicima mogućnost da kroz intenzivnu dinamiku izvođenja nastave u periodu od 2 – 3 mjeseca prođu kroz niz, u cjelinu povezanih, službenih seminara iz Microsoft Official Course (MOC) palete, kako bi stekli mnoga specijalistička znanja i vještine, te se pripremili za polaganje ispita neophodnih za postizanje MCSA Windows Server 2016 certifikata.

Pojedini seminari unutar programa MCSA Windows Server 2016 akademije pripremaju polaznike za polaganje Microsoft ispita, te podižu nivo njihove stručnosti kroz brojne praktične primjere i probleme iz prakse. Vrijednost MOC edukacije leži podjednako u službenim nastavnim materijalima koje razvijaju brojni Microsoft stručnjaci, kao i u profesionalnosti i praktičnom iskustvu Microsoft Certificiranih Trenera koji izvode program.

Prema vjerovanju brojnih stručnjaka koji rade na Microsoft platformi, MOC je najbolji sistem modularne IT edukacije koji je danas dostupan na tržištu.

MCSA: Windows Server 2016 certifikat vas kvalifikuje za poziciju sistem administratora ili mrežnog administratora.

Ova akademija uključuje sve vaučere za ispite koji su potrebni za Certifikaciju

Pripremamo vas za sljedeće ispite:

  • 70-740: Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016
  • 70-741: Networking with Windows Server 2016
  • 70-742: Identity with Windows Server 2016


Svi kandidati koji uspješno završe program MCSA Akademiju ostvaruju jedan besplatan izlazak na ispit. Certifikacijski ispit je potvrda o uspješnom savladavanju administracije MS Server i mrežnih tehnologija obuhvaćenih MCSA programom. Ispit se polaže u VUE testnom centru, koji se nalazi u našim prostorijama.

Windows Server administratori koji su relativno novi u upravljanju Windows Serverom i srodnim tehnologijama, a koji žele saznati više o funkcijama Windows Servera 2016, ili pak iskusni administrator koji žele potvrditi svoje vještine navedenim certifikatom.

Osim poznavanja rada i administracije u MS Windows okruženju (Client side), razumjevanje osnova umrežavanja, procesa i servisa, osnovnih AD DS koncepata, osnovno poznavanje serverskog hardvera.