Office specialist akademija

Specijalista za Microsoft Office - MOS, koji se polaže putem Certiport sistema je zvanični industrijski standard za validaciju vještina i znanja vezanih za korištenje Office Suite-a. Obrazovne institucije, poslodavci i vlade se oslanjaju na MOS certifikaciju koja dokazuje posjedovanje vještina u korištenju MS Office alata.

course

Microsoft Office Specialist – MOS je jedna od vodećih certifikacija kojima pojedinci dokazuju svoje vještine u radu sa MS Office paketom. MS Office je snažan servis dizajniran kako bi pripomogao u oslobađanju najboljih ideja, brzom završavanju poslova gdje ostajemo uvijek povezani.

MOS govori svijetu da posjedujete vještine kojima možete otključati puni potencijal MS Office paketa. Moći ćete pokazati bolje performance i uveći svoje samopouzdanje.

MOS 2016 certifikacijski ispiti uvode novi format testiranja znanja, vještina i sposobnosti kandidata koristeći Certiport sistem za certifikaciju.


Međunarodno priznati certifikat – Microsoft Office Specialist (MOS)

Svi MOS testovi se polažu u Certiport testnom centru. Za informacije o rasporedu i opijavi ispita posjetite Certiport stranicu.

Kurs je namenjen iskusnim korisnicima koji imaju potrebu da efikasnije koriste Word, Excel, Access, PowerPoint i Outlook. Kurs je namenjen svima koji žele da se pripreme za sticanje certifikata Microsoft Office Specialist.

Potrebno je osnovno poznavanje rada u Windows operativnim sistemima.